Augusti 2005
Om du kommit hit via en webbring, klicka här för att se hela sidan

TILLBAKA TILL ARKIVET

Onsdag 24/8-2005 (21:24)

Dåligt samvete för webben? Jotack! Jag vet, jag borde inte ha det men så är det. Jag tänker varenda kväll att imorrn måste jag surfa runt och läsa ikapp och jag måste skriva i min egen dagbok innan mina kära webbisar tröttnar på att besöka mig. Men jag hinner aldrig! Nu tar jag tillfället i akt iallafall och knåpar ihop några rader.

Lördag 13/8 var vi på kusinträff hos C:s syster. Åh, det var sååå himla trevligt! Vi kom dit redan före 17.00, solen strålade och alla var på topp! Det var första gången jag träffade dom här människorna. Ja, inte C:s syster med familj så klart för det är ju dom som bor i Näs som vi brukar umgås med. Iallafall var det partytält på gården och vi åt, drack, babblade, dansade och jag la mig som vanligt sist, nämligen 4.30! Trodde jag skulle dö dagen efter. Usch.....!!! C hade ansvaret för mini-man och jr var som vanligt med kusin S som han avgudar. Alltså släppte jag alla hämningar och hade vansinnigt roligt.

Förra veckan kom Emma och Karin från min gamla klass hit på onsdag kväll. Dom hade med sig en blomma och en blå liten söt gosedjurshund till Marcus (tack tjejer)! Vi åt räksallad och Emma och jag drack vitt vin. Vi hade mycket trevligt. Nästa gång ska Karin ha chaufför så att hon oxå får njuta av vinet =)

På torsdag kväll var J här. Hon är dotter till mitt ex och vi har haft kontakt sen jag flyttade från dom för 10 år sen. Nu hade hon en veckas semester och var hemma i "byn" och hälsade på. Vi hade verkligen en helkväll. Mat, vin och prat. Hon for hemåt vid 2.30 tiden. Sååååå himla roligt!!!!!! Var hennes extramamma i ca 5 år och nu kan vi sitta och babbla och dricka vin.

Mini-man har varit på kontroll av hjärtat och det ser bra ut. Känns otroligt skönt! I övrigt händer inte så mycket här. Kramis

Onsdag 10/8-2005 (12:10)
Nu äntligen har jag en minut över att uppdatera. Vi har varit hemma i drygt en vecka. Operationen har lyckats enligt läkarna och nu återstår bara att vänta på att hjärtat växer så att vi kan få den stora operationen gjord då hålen ska tätas. Att komma hem var ljuvligt! Tyvärr har ju C haft semester hela tiden vi varit i Göteborg vilket innebär att vi inte haft nån semester alls i år. Han var ledig veckan innan vi åkte till Göteborg och veckan efter att vi kom hem, men det har ju varit fullt upp med lille-man och diverse sjukhusbesök både före och efter. Och nu vräker det ner regn... det känns inte som om det varit sommar alls!! Är dock lycklig över att mini-man fixade operationen och piggade på sig till slut.

Jag har installerat Photoshop idag så nu kan jag börja bygga den hemsidan som enbart ska handla om Marcus och hans hjärtfel. Nästa vecka börjar jr hos dagmamman igen och då kan jag ju fixa och surfa när Marcus sover. Det har varit en tuff tid och tuffare blir det. Jag vill passa på att tacka alla som stöttat oss både här på nätet och IRL. Många sms och telefonsamtal har det blivit och det värmer att ha såna vänner i med- och motgångar!!! Kramis så länge!