Det finns mycket i samhället som får mig arg och ledsen, men det som gör mig allra mest ont är när barn far illa på ett eller annat sätt. Våld är också något som får mig att må dåligt, vare sig det gäller barn, kvinnor eller män. På den här sidan finns det länkar till organisationer, minnessidor, adopterade änglar, grafiska objekt som har en speciell betydelse och annat som jag snubblat på som berör. Vissa sidor har ett mycket starkt innehåll och många tårar har fällts när jag gått igenom dom. Men å andra sidan, man kan inte blunda för det elände som finns i världen.

Om du har en hemsida och vill visa ditt engagemang, ta med dig sånt som berör dig. OBS, jag har frågat alla organisationer om lov innan jag lånat banners, så jag ber dig göra detsamma!! Droppen, hjärtat och fredsduvan får du hämta direkt från min sida eftersom de i sin tur är hämtade från sidor där man uppmanas att ta dem med sig.

FLERA AV LÄNKARNA HÄR PÅ SIDAN FUNGERAR INTE LÄNGRE PGA ATT SIDORNA INTE LÄNGRE FINNS. JAG HAR ÄNDÅ VALT ATT LÅTA LÄNKARNA VARA KVAR TILLS VIDARE(2006-09-20)

På Internet finns det tyvärr gott om brottslingar. Upptäcker du något som har med barnpornografi att göra, rapportera genast till Rädda Barnens hotline.
Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för ALLA tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet.

Den här duvan symboliserar att man tänker på alla människor som fått cancer (inte bara barn). Jag har fått den av Cissi som jag av en slump hamnade hos när jag surfade runt. Tack Cissi! Kika in hos henne och hämta en duva du också! Till CissiDen här ängeln har jag adopterat från Mitas hörna och dit kommer du om du klickar på ängeln. Ängeln symboliserar hopp och tro till alla barn i världen som far illa eller som inte längre finns!1985 mördades 14-årige John Hron. Besök hemsidan så har du visat att du bryr dig!
Minns John Hron

Klicka på bilden nedan och du kommer till en sida som tar barns lidande på allvar

Tag med dig hjärtat till din sida och visa din sympati för alla som drabbats av världens ondska. Ont kan ej med ont förgöras. Endast kärleken övervinner ondskan.

Vad vore en sida om att bry sig om man inte har en länk till Bris? Inte mycket, så därför finns det en sådan här nedanför. Klicka på "Mumlan" och du kommer till BRIS!HOPP är riksorganisationen mot sexuella övergrepp.Skriv på uppropet för barns rätt att växa upp utan våld och övergreppJoakim sköts till döds 5 augusti 2000. På Internet finns nu en minnessida för Joakim. Var beredd med pappersnäsdukar, för det är så himla sorgligt att en så ung människa helt oskyldigt fått sätta livet till!Micke mördades i september 2001. Besök sidan som handlar om mordet och om Micke som person. Här gäller, precis som ovan att ha ett gäng pappersnäsdukar till hands.
MICKE VALLADOLID

Trasdockan! Älskad av många barn genom tiderna. Trasdockan är också symbolen för det sexuellt utnyttjade barnet, de tusentals utsatta som nu är barn och de tusentals som en gång blivit utsatta som barn och fortfarande bär på följderna av övergreppen. Ett barn som någon slitit i, slängt undan i ett hörn och glömt bort – som ett ting, ett föremål, en ägodel - precis som en trasdocka. Övergivet – både av den som utsatt barnet och av samhället.


Besök hemsidan genom att klicka på bilden

På en sida som heter Barn i minne finns det en sida som heter Adams ring och här hittar du massor av länkar till sidor som handlar om att mista ett barn. Det är tyvärr så att det kan hända vem som helst. Jag har aldrig brytt mig om att be till Gud, men när det gäller mitt barn så gör jag det ganska ofta. Jag ber att det aldrig ska hända oss och jag sänder alla det drabbat en tanke!


ADAMS RINGFredsduvan flyger från sida till sida
genom så många länder som möjligt.
Snälla du, hjälp den att göra en linje runt vårt klot..
Genom att ta den med dig till din sida,
genom att ge den till någon till deras sida.
Genom att sända den vidare till en annan världsdel,
eller till konfliktdrabbade delar av världen…

Fritt översatt av Ingrid Berglund

Innan du går ta med Duvan som finns ovan till din sida och sprid den vidare.


Klicka på knappen ovan för att skänka mat till svältande barn utan att betala en enda krona. Betalar gör de annonsörer som har sina banners på sidan. På sidan finns också en karta där man på ett åskådligt sätt kan se var barn svälter ihjäl. Mycket annan nyttig information finns där också.Denna bukett med Rosor har jag hämtat hos Judith som du kommer till om du klickar på buketten
Ta med dig buketten till din hemsida innan du går!
Varför ??
För att visa er respekt och vördnad för 13 åriga Christina som tisdagen den 21 maj 2002 blev strypt till döds av en person som hon träffat på Internet som hon också säkert litade på som sedan visade sig vara en helt annan person när dom träffades.
Så jag tycker att vi alla håller tummarna för att denna brutale mördare får lagens strängaste straff: Livstids Fängelse !!!

Alltför många kvinnor misshandlas av sina respektive. Jag har genom att placera bildlänken nedan tagit ställning mot kvinnomisshandel. Ta dig tid att besöka den här sidan.I september 1997 försvann Annelie Ojonen. Hennes familj har en sida på Internet där man vädjar om hjälp att få veta vad som hände Annelie. Du kan också hjälpa till. Klicka på bildlänken nedan för att ta dig till hemsidan.

Saknad - Annelie Ojonen

Anna blev bara 21 år. Hon valde själv att bli en ängel. På sidan berättar hennes mamma om sorgen. Läs dikterna hennes syskon skrivit.
Dessa två bilder är hämtade hos Irre på hennes "Svarta sidor".
Klickar du på bilderna kommer du till Irres hemsida.


Svenska folket mot våld! Visa du också att du inte accepterar våldet i samhället

   

Bilderna ovan är hämtade hos YVONNE
Hämta bilderna du också och visa på din hemsida att du är mot sexuellt utnyttjande av barn!!

Efter hand som jag dyker på vettiga saker fyller jag på här. Om du som kikar in här har något tips om bra saker att länka till eller uppmärksamma, mejla mig eller skriv i gästisen! Tack för besöket!