MIN MAN
Ska det vara någon rättvisa här i världen så måste ju kärleken också ha en sida.

C och jag flyttade ihop i april-00. Vi har känt varandra sedan 1984, men vi blev inte ett par förrän långt senare, närmare bestämt i december 1999. Sommaren 2000 bestämde vi oss för att försöka bli med barn. Ingen av oss hade trott att det skulle gå så fort. I juni 2001 föddes vårt första barn. I februari 2002 förlovade vi oss. I juni 2005 blev vi föräldrar igen och 29/7-2006 gifte vi oss.C jobbar som arbetsledare på ett företag som bland annat gör arbetsbodar. Hans största intresse är styrketräning som han ägnar sig åt tre dagar i veckan. Blir det nån tid över för annat än jobb, träning och familjen så spelar han gärna spel på sin dator.

Han är snuskig på att komma ihåg filmrepliker. Det kan vara filmer han inte sett på tjugo år, men han vet vad dom kommer att säga i nästa sekvens. Ingen egenskap han har direkt nytta av, men lite kul är det ju.

Sen vi köpte vårt hus i juni-02 har C tvingats bekänna färg. Han hade aldrig hållt i en hammare i princip. Nu har han (med instruktioner från min pappa) brädfodrat om hela huset! Kanon! Han har också varit med och kaklat om en hel toalett på bottenvåningen. Han är inte bet, min man!