JUNI 2007
Om du kommit hit via en webbring, klicka här för att se hela sidan

TILLBAKA TILL ARKIVET

Fredag 15/6-2007 (11:10)
ATT BE OM HJÄLP
Ja, att be om hjälp sitter långt inne hos mig. Men nu har jag inte haft nåt val. Annika, Malou, Mamma och Bettan har turats om att hjälpa mig med Lilleman. Jag klarar ju att göra det mesta men får inte lyfta honom. Och han klättrar på allt just nu. Tack för att ni finns!!!! Jag lovar att det blir en trerätters framöver.

C har kunnat jobba ganska mycket tack vare att alla ställer upp och hjälper till. Han har även kunnat träna. Ser fram emot att allt är som vanligt igen.

Förra helgen var jr till Näs. Han åkte på förmiddan på lördagen och sen på eftermiddagen var vi ditbjudna på kalas. Barnen fick sina födelsedagspresenter och var mycket nöjda. Jr sov kvar där men vi åkte hem. Tidigare under dagen hade C tagit bort en stor häck här på baksidan. Idag ska han och pappa åka och köpa tryckat virke så att vi kan få ett trädäck där. Blir nog fint :)

I övrigt har vi inte gjort så mycket av förklarliga skäl. Igår tog kusin E studenten så vi var där och firade henne. M var här i onsdags kväll och åt räkor. Tyvärr fick hon ge sig iväg då hennes mamma blev akut sjuk. Sänder en massa tankar till hela familjen och håller tummarna för att hon snart är hemma igen.

Idag är mamma här och hjälper mig. Vi har gjort en jordgubbstårta och firat in jr:s sommarlov. Nu ska vi göra pannbiff och sås och potatis. Gott!!!

På måndag är det återigen dags att skriva in sig på arbetsförmedlingen. Får fortfarande inte göra några lyft, men sitta på en stol och skriva på en dator klarar jag ju av. Kram

Torsdag 7/6-2007 (09:22)
NÄR ÄR DET NOG?
Det har varit tyst här på sidan ett tag. Jag har helt enkelt inte hunnit med. Men nu kan jag ge en liten sammanfattning av vad som hänt sen sist:

 • Ultraljudet visade ingen vätska någonstans. Tack för det! Idag ska vi in på nytt ultraljud.
 • Lördag 26/5 var jag hos AK på gardenparty. Det var sååå himla trevligt!!!!! Grattis igen hörru bruden :)
 • Måndag 28/5 mådde jag lite illa. Ville bara sova hela dagen men det gick ju inte. Kände mig bättre på tisdag.
 • Onsdag 30/5 på kvällen fick jag ont i magen. Mådde inte alls bra. Trodde kanske att jag behövde gå på toa. Gick på toa. På natten tog jag Microlax för jag trodde att jag kanske var förstoppad då inte magonten gav med sig. Sov i princip inget alls. Torsdag förmiddag fick jag gå till vårdcentralen. Fick en remiss till kirurgakuten. C följde med och där var vi från strax före 12 till 19 då jag blev inlagd för observation på avd 5. Tack för det televerket! Fick dropp och Ketogansprutor i benet.
 • Fick gå till Kvinnokliniken på förmiddagen. Där gjordes ett vaginalt ultraljud. Allt såg bra ut. Fick två olika antibiotika och åkte hem. Detta var jr:s 6-årsdag. Inga presenter hade köpts för det skulle vi göra torsdag eftermiddag. Fy fan va rutten jag kände mig. Han fick presenter hos mormor och morfar iallafall. Men ändå! När jag kom hem ville jag bara sova. Hade ont.
 • Fredag kväll kom farfar G och hans fru med mer paket. Jag låg bara i soffan.
 • Lördag kl 9 skulle jag vara tillbaka på akuten för provtagning. Kände mig ganska ok. Fick åka hem igen.
 • C och pappa monterade ihop jr:s studsmatta med skyddsnät och mormor var iväg på tivoli med jr och mini. Jag låg mest.
 • Lördagkväll gick det inte längre. B följde med mig till akuten. Vi kom dit 20.00 och läkaren kom kl 01.00. Då hade jag ont så jag grät. Det beslutades först att jag skulle läggas in och opereras söndag morgon. Sen kom läkaren tillbaks och sa att vi gör det nu. 03.00 låg jag på narkosen och blev sövd.
 • Söndag morgon kl 9 kom jag upp på avdelning 6. Blindtarmen hade varit väldigt inflammerad och det hade gått hål på den. När kirurgen skulle ta bort den så sprack den. Fatta hur ont jag hade!
 • Måndag vid lunch kom ronden. Dom tyckte jag kunde åka hem. Men hallå lixom. Jag har två sår på magen, jag har inte kissat själv och jag mår illa och kräks. Fick stanna ett dygn till.
 • Tisdag morgon kom ronden. Jag skulle skrivas ut. Åkte hem på eftermiddagen. Mådde pyton. Låg hela eftermiddan/kvällen.
 • Onsdag och minis födelsedag. Inga presenter inhandlade. Kändes dock inte lika illa då han är lyckligt ovetande. Men ändå! Orkade vara vaken nästan hela dagen.


 • Idag har jag lite ont i själva operationssåret. Var kanske lite övermodig igår och överansträngde mig lite. Nu blir det soffan en stund. Kram