MAJ 2007
Om du kommit hit via en webbring, klicka här för att se hela sidan

TILLBAKA TILL ARKIVET

Måndag 21/5-2007 (09:49)
VARDAG IGEN
Nu har det snart gått en vecka sen vi kom hem från Gbg. Marcus har mått bra och vi börjar hitta våra normala rutiner igen. Vi har inte gjort speciellt mycket, bara varit hemma. Igår var jr på kalas hos E som fyllde 7 år. Vi var med en stund vi också.

Idag ska jag in till stan med mini på ultraljud. De ska se så att han inte samlat på sig vätska i hjärtsäcken eller lungorna. Det tror jag inte att han har men det är alltid bra med kontroller.

Igår skulle han åka bil för första gången sen vi åkte hem från Gbg. Han blev jätteledsen och grät hysteriskt. Förmodligen kopplade han ihop bilåkande med att det gör ont. Hoppas han förstår att vi inte alltid ska till sjukhus när vi åker bil.

Jag är fortfarande väldigt trött. Tror att det är det psykiska som kommer ikapp nu. Allt vi varit med om. Igår rann mina tårar men bara för att jag är så glad att allt gått bra. Jag är tacksam för att jag har mina små guldklimpar och att mini:s hjärtfel gick att åtgärda. Fattar inte att vi faktiskt ska ha en frisk hjärtis nu. Hjärtbarn kommer han alltid att vara, men han kommer att kunna fungera i stort sett som alla andra. Visst läckage kommer han att ha mellan kamrarna men det är så lite att det är helt ok att leva med. Hur ska jag kunna tacka kirurgerna? Hur ska jag kunna tacka personalen på IVA och avdelningen? Vill så gärna visa vår uppskattning, men hur? Nu börjar det bli hög tid att göra sig klar inför ultraljudet. Kram

Onsdag 16/5-2007 (13:27)
OPERATIONEN MM
Ja då är vi hemma igen då =). Allt har gått så himla bra att man knappt tror att det är sant. Vi for till Göteborg fredag 4/5 och gjorde en del förberedelser inför operationen. Eftersom mini skulle opereras på måndag valde vi att åka hem på fredag eftermiddag för att åka tillbaka på söndag morgon. Då hann jag med att vara med på Kicki och Lises 40-årskalas också som var på lördag kväll.

Söndag 6/5 åkte vi tillbaks till Göteborg. Vi sov på Ronald Mc Donalds med mini den natten. Måndag morgon lämnade vi honom till narkosläkaren vid 8-tiden. Det tog nästan 8 timmar att operera honom. Var sååå skönt när kirurgen slutligen ringde och sa att allt gått bra. Nån timme senare fick vi gå upp till IVA och träffa honom.

Igår kom vi hem igen. Är skönt att vara hemma men oj så trötta vi är efter allt som varit. Så fort jag orkar ska jag redigera foton och skriva på minis egen sida om hur våra dagar har sett ut. Tack alla som tänkt på oss. Kram

Torsdag 3/5-2007 (13:18)
SNABB UPPDATERING
I tisdags blev mini förkyld. Men det har varit ren snuva, ingen feber och bara lite hosta. Ringde Göteborg i morse och rådgjorde och till min stora glädje tyckte dom att vi skulle komma. Skönt! Nåt annat alternativ fanns lixom inte kände jag.

Idag håller vi och packar och grejar inför resan till Göteborg imorrn bitti. Det är mycket som ska klaffa. Mår hyfsat bra faktiskt och är inställd på att det blir operation på måndag som planerat. Givetvis inget jag ser fram emot, men det måste ske och ju förr desto bättre. Nu ska jag snart åka till jr:s dagmamma och vi ska skriva papper inför överlämning till förskoleklass. Tänk att han redan är så stor :)

Under tiden vi är i Göteborg kan den som vill följa vad som händer via minis egen sida och gästboken där. Jag skriver när jag har tid. Slänger säkert iväg ett sms till er som jag har numret till också. Nu är det fokus på mini och operationen som gäller och mantrat är "hoppas hoppas hoppas". Lägg det på minnet :) Kram