Hemma!

Fredag 25/5-2007
Så har vi varit hemma i 10 dagar. Marcus verkar må hur bra som helst och vardagen har sakta smugit sig på. Han får Trombyl (1/2) en gång om dagen och Impugan (vätskedrivande)3 ggr per dag. Han äter, han sover, han leker och det är knappt man kan tro att det bara är 18 dagar sedan han opererades.

Han har fått lite mer humör efter operationen. Blir lite argare när han inte får som han vill nuförtiden. Men det är väl sunt antar jag 🙂
Snart firar han sin andra födelsedag. Otroligt vad fort det går! Nu har han visserligen varit lite sen med allt så vi har haft förmånen att ha ”bebis” lite längre den här gången. Snart är han säkert ikapp sina jämnåriga. Igår var vi till BVC på försenad 18-månaders kontroll och vaccination. Det gick bra! I måndags var vi på UL av hjärtat och det gick verkligen över förväntan. Doktorn såg hur rädd Marcus blev då han fick se en vit rock och stetoskop. Han slängde av sig rocken, kastade bort stetoskopet och sen fick Marcus sitta i mitt knä på britsen under hela ultraljudet. Både doktorn och sköterskan sjöng för honom under tiden 🙂

Det fanns ingen vätska nu men vi ska tillbaka på UL 7/6. Bra att dom tar täta kontroller. Det är så skönt att stora operationen är över och att vi lever ett ”vanligt” liv igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.