Sprucken blindtarm

Onsdag 13/6-2007
Ultraljudet förra veckan såg bra ut. Vi har trappat ner Impuganet till 2 ml per dag. Nästa koll ska ske i augusti. Han verkar må hur bra som helst. Han blir mer svett när han äter nu än tidigare men det beror säkerligen på att hans lilla kropp inte ställt om sig från att ha fullt ös mellan kamrarna och strypt lungpulsåder till så gott som tätt mellan kamrarna och öppen lungpulsåder.

Det vi märker nu är att allt går i en rasande fart. Saker som att ställa sig upp från sittande går i raketfart. Klättra upp i soffor etc går också mycket fortare. Och nya ord kommer dagligen. Han är en glad skit och jag är så lycklig över att allt gått så bra 🙂

Söndag 3/6 opererades jag för sprucken blindtarm. Historien om den kan jag väl utelämna här, men nu får jag inte lyfta Marcus på sammanlagt 4 veckor efter operationen. Detta innebär att jag behöver ha hjälp här hemma dagligen. Det funkar än så länge men vi har lite drygt 2 veckor kvar att pussla ihop med vänner och släkt. Väntar på att det ska bli semester nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.