Ultraljud igen

Måndag 13/8-2007
Imorse ringde vår sköterska från mottagningen i Karlstad. Hon undrade om vi kunde komma idag då de fått flera återbud. Det kunde vi. Jag och Marcus for ner till stan. Läkaren var försenad och när han kom så tyckte han att Marcus skulle ha Dormicum (lugnande) inför undersökningen. Vi hade tid 11.30 men undersökningen började inte förrän 13.00 och det gick bra med lugnande i kroppen. Nu sitter ju Marcus hjärta lite dumt till. Det är vridet samt att det tippar lite framåt. Inte så lätt att se något med ultraljud då. Men läkaren konstaterade att det ser bra ut. Nästa kontroll ska göras i oktober/november då en av hjärtläkarna från Göteborg kommer hit.

Efter undersökningen fick vi stanna ytterligare 1 timme eftersom Marcus fått Dormicum. Det blev lite drygt men vår sköterska är så gullig så vi fick smörgåsrån och mjölk. På vägen hem köpte vi Mac Donalds men han somnade nästan när han åt. Nu sover han i sin säng, ca 4 timmar senare än vanligt. Vi var hemma 15.00!

Förra veckan började vi skola in på dagis. Det går jättebra. Givetvis blev han förkyld igår och fick feber men imorrn fixar han nog att gå igen. På återhörande 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.