Ultraljud igen…

Tisdag 11/3-2008
Idag har vi varit på ultraljud. Läkaren ser att det virvlar onormalt i höger kammare men kan inte säga vad det beror på. Han hade två teorier. Den ena är att det läcker där ena hålet är lagat med gortex eller att det är en förträningning på lungpulsådern. Det blir förmodligen en katetisering i Göteborg för att ta reda på orsaken. Och även om jag nog haft på känn att inte allt står rätt till så blir jag så klart lite nere. Vill ju så gärna att han ska få vara frisk. Helt frisk blir väl aldrig ett hjärtebarn, men nu menar jag slippa fler operationer. Så verkar det inte bli just nu. Men vi vet ju att i Gbg får vi den allra bästa vården och det är bara att bita ihop och komma igen. Läkaren bedömde iallafall att inget är akut. Skönt! Och skönt att vi fick kollen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.