Inga roliga besked

Fredag 30/5-2008
Nyss hemkommen från Göteborg. Det var inga roliga besked vi fick. Marcus har antagligen en förträngning på lungartären. Eller så är muskeln förstorad. Det kommer att bli en kateterisering inom kort för att fastställa vad som är tokigt. Mår skit, gråter stup i kvarten. Det här skulle bli sommaren då Marcus fick bada i en sjö hur mycket han ville. En sommar då han fick sitta i strandkanten i sanden och gräva. Just nu känns det avlägset. Ännu en sommar på sjukhus om det som är fel inte går att åtgärda via kateteriseringen. Jag är så lessen och så trött. Älskade unge! Och inte mår jag bättre av att förstå att Storebror far väldigt illa av att ha en sjuk lillebror. Det har blivit påtagligt senaste månaden hur orolig han faktiskt blir. Skriver mer när jag smält det här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.