Uppdatering

Måndag 9/1-2009
Så har julen förflutit och ett nytt år tagit sin början. Marcus har mått prima och vi har varit på 2 ultraljud i Karlstad. Det senaste bara någon dag innan jul. Nu har jag ingen aning om hur planen ser ut med kontroller etc.

7 januari började Marcus på dagis igen, men idag är han hemma för han är dunderförkyld. Dock på bättringsvägen tror jag. Vi märker en enorm skillnad på hur han pratar och rör sig nu efter operationen. Han har utvecklats jättemycket. Troligen fanns väl inte nog med ork innan. Jag ska försöka skriva här lite oftare. Vet hur det är när man hittar en sida och den inte uppdateras. Man blir orolig att något hänt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.