Ultraljud och Sony stereo

Onsdag 1/4-2009
Idag har vi varit till Karlstad på kontroll. Marcus var jätteduktig och både vägde och mätte sig utan att gnissla det allra minsta. Det har tidigare varit så att ALLT som har med honom och sjukhus och vita rockar har betytt katastrof. Visserligen har han varit jätteduktig när vi varit på vårdcentralen för titt i öron och hals också, men just ultraljud och så simpla saker som att stå på en våg eller stå rak mot en vägg har betytt en massa gråt och tandagnissel. Dock inte idag!!!! Han var så duktig att jag nästan grät en skvätt! Pelle (vår hjärtdoktor i Karlstad) fick utan problem genomföra ett helt ultraljud! Detta har ALDRIG hänt tidigare. Visserligen har vi inte behövt få Dormicum men det har skruvats på sig, gråtits och varit allmänt skitjobbigt förut! Men inte idag =)

Ultraljudet såg helt ok ut, men det blir troligen fler operationer i framtiden. Jag har haft det på känn, Christer har haft det på känn och i dag fick vi det mer eller mindre bekräftat. Det kan ta några år så vi lever för dagen och är lyckliga för att allt ser bra ut I DAG!!!!!!! Lillskrutten växer så det knakar och i dag har han inga som helst problem med sitt hjärta även om blåsljudet finns där! Han är en riktig liten rock ´n roll kille och han gör framsteg varenda dag. Det senaste i mängden är att han söker själv på Youtube efter ”Sony stereo system”. På återhörande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.