En uppdatering

Fredag 25/10-2013
På förekommen anledning skriver jag något nytt här. Jag bestämde mig för att göra den här sidan när vi fick veta att Marcus hade hjärtfel. Sidan har varit en ventil och en tillgång för omgivningen och andra. Nu har det varit lugnt i 2 år och jag har inte tänkt på att uppdatera. Dels så försvann ju domänen sidan låg på och efter att jag äntligen fick upp den igen har jag inte tänkt på att uppdatera. Vi väntar just nu på tid för ytterligare en magnetröntgen. Marcus går i andra klass, är superduktig på engelska, har lite svårt med det motoriska och koncentrationen så han har assistent. Go och glad för det mesta och fullkomligt älskar musik. Ska försöka komma ihåg att uppdatera här oftare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.