Magnetröntgen igen

Onsdag 26/3-2014
Imorgon åker vi än en gång till Göteborg för en magnetröntgen. Marcus hjärta är tippat framåt och lite roterat så det är svårt för vår hjärtläkare här i Karlstad att se ordentligt. En ren säkerhetsåtgärd alltså. Sen jag skrev sist så har vi varit med i TV4 Värmland igen i samband med ”Barnhjärtemånaden”. Skolan rullar på men det pågår en utredning om huruvida Marcus behöver ytterligare stöd eller inte. Han är hästlängder före sina klasskamrater i svenska och engelska, men efter i andra ämnen. Huvudsaken för oss är att han får den hjälp han behöver. Jag ska försöka komma ihåg att skriva när vi fått resultatet från magnetröntgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.