Information om inläggen

Sidan var från början en vanlig HTML-sida som tyvärr gått ur tiden och som inte fungerar att visa på plattor och mobiler. Jag har därför flyttat alla inlägg från den gamla sidan till den här, mer tidsenliga. Så här såg den gamla sidan ut:

gamla

Nedan kommer jag att uppdatera då och då om hur Marcus mår. Det kommer inte att bli någon dagbok, men en liten anteckning med jämna mellanrum. När vi själva sökte information om VSD så hittade vi väldigt få sidor där man kan följa hjärtebarnen. Eftersom man är ganska skärrad då man fått ett besked att ens barn är sjukt så kan det vara bra att få följa utvecklingen hos någon som går igenom samma sak.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.