Oj vad tiden går fort

Jag ber om ursäkt. Att det gått 4 år mellan inläggen är INTE ok. Det var just därför jag skapade den här sidan en gång för längesen, för jag hittade bara en massa ouppdaterade sidor om hjärtbarn. Och sån har jag alltså själv blivit.

Marcus mår bra. Han har hunnit fylla 14 och började åttonde klass förra veckan. För ca 1 år sedan gjorde han ett 24-timmars EKG på en helg. Tidigare har han gjort ett där det skulle skrivas upp vad han gjorde hela dagen i skolan, hemma osv. Allt visade att det för närvarande är ok. Jag tror att vi kommer att behöva göra endera en magnetröntgen eller en katetesering i snar framtid, mest för att vara säkra på att inte hjärtmuskeln växt sig för stor igen.

Vi går sedan några år tillbaka också på habilitering med bland annat sjukgymnast. Han har fått en trehjulig cykel och förra sommaren byggde vi en ”riktig” pool på vår baksida, mycket för att Marcus älskar att bada och behöver röra på sig.

Tills vi hörs igen, take care <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.