November 2005
Om du kommit hit via en webbring, klicka här för att se hela sidan

TILLBAKA TILL ARKIVET

Fredag 18/11-2005 (23:12)
Min dagbok måste byta namn till "en gång i månaden notering". Trodde väl aldrig att jag skulle bli så dålig på att uppdatera som jag är nu. Men jag har verkligen sällan lust och ork när jag väl får en minut för mig själv. Om jag sitter alls vid datorn så blir det besök som hastigast på Tradera och Blocket och Aftonbladet. Jag surfar runt ibland, men det är så sällan nuförtiden att jag lider av abstinens....abstinens från mina nätvänner!!!!!!!!!

Om ni bara visste hur mycket jag saknar er. Jag saknar att läsa era dagböcker, lämna avtryck i gästboken och att få ett litet "hej" i min egen gästbok. Eftersom jag i princip aldrig skriver i andras gästböcker eller uppar min dagbok så känns det som om dom flesta sakta men säkert försvinner bort och bleknar. Men jag lovar, jag TÄNKER på er!

Med en kille på 4½ och en på snart 6 månader så får jag av en outgrundlig anledning dagar, veckor och månader att gå =)
Det finns inte ork att sitta vid datorn och mysa. Det finns knappt ork att släpa sig dom antal trappsteg vi har i trappen till övervåningen då det är dags att sova. Jo, jag måste ha räknat dom trappstegen minst 500 ggr, men just nu minns jag inte hur många dom är och inte ids jag gå och räkna heller =)
Jag vill så mycket och orkar så lite känns det som. Hursomhelst mår jag och de mina bra. Hoppas ni oxå gör det! Kramis så länge