Oktober 2005
Om du kommit hit via en webbring, klicka här för att se hela sidan

TILLBAKA TILL ARKIVET

Lördag 22/10-2005 (10:43)
Bäst att passa på och ge ett livstecken från sig. Sitter ändå vid datorn och väntar på att jag ska kunna bränna Desperate Housewives avsnitt 4 säsong 2. Är liiiite bakis i dag för igår var jag först på tjejfest där vi åt tacos och sjöng karaoke. Tyvärr var det inga direkt roliga låtar men vi sjöng så det stod härliga till ändå. Sen for vi hem till en kille som hade killfest och där badade vi i en stor utomhuspool som höll ca 38 grader varmt. Eftersom vi inte visste att vi skulle hamna där hade inte jag badkläder med, men fick låna t-shirt och shorts av han som bodde där. Efter det for vi hem till tjejen som hade tjejfesten igen och blåste hår, bättrade på smink etc. Sen gick vi till bykrogen och jag har ju lovat mig själv 100 gånger att inte sätta min fot där igen, men det gjorde jag alltså. Boring!!!!! Var hemma strax före 2 och sov sedan sött tills imorse då mini-man vaknade. Nu har jag nyss tagit en dusch och ska krypa ner i soffan och se D H och mysa. Jr är hos mormor och morfar och väntas hem nån gång efter lunch. Regnet fullkomligt öser ner här så jag går nog inte utanför dörrn mer än nödvändigt idag.

Veckan som har gått har varit mycket lugn. Mini-man växer, "pratar" och är hur go som helst. Jr tar hand om sin lillebror jättebra och pussar och gosar med honom och är väldigt noga med att räkna in mini-man i allt som sägs och görs. Gulligt =). Nä, nu ska jag slappa! Kramisar i regnet!

Måndag 17/10-2005 (14:42)
Förra veckan hade jag ont nästan varje dag och C fick komma hem från jobbet en dag för jag fixade inte att ta hand om barnen själv. Idag är jag snudd på värkfri, men jag har inte uträttat några stordåd ändå. Städade sovrummet från golv till tak förra veckan då jag hade en "bra" dag, och det fick jag sota för dagen efter så jag tar det lugnt idag.

Det har inte hänt så mycket under helgen. Fredag var M här och vi åt fläskfilé fylld med vitlökssmör, basillika och persilja och bacon och till det hade vi hasselbackspotatis. Lördag kväll såg jag och C på "Oceans twelve" och käkade tacos. Kramis

Tisdag 11/10-2005 (18:43)
Snabb uppdatering. Vi har hunnit fylla år både jag och C men ingen av oss fyllde jämt så det var bara en liten släktmiddag förra tisdan. Jr var sjuk hela förra veckan och hade 39 graders feber som mest. Som tur var klarade sig mini-man från feber.

Jag har börjat jobba med plasten igen och har varit ute på 3 demo på två veckor. Känns bra! I helgen var jag och M till IKEA. Jisses, det är ju bara sååå kul! Vi har 12 mil enkel resa till närmaste IKEA så när man väl är där gäller det att shoppa loss!

I övrigt händer inte så mycket. Har sett samtliga 24 avsnitt av första säsongen av Desperate Housewifes. Laddade hem hela säsongen och när man väl börjat titta, ja då gick det inte att sluta. Jag trodde det var säsong 2 på kanal5 nu, men det är det ju inte, det är fortfarande säsong 1 så kvällens avsnitt, det har jag redan sett. Åhhh va bra det är!!!!!!!! Tjillevippen så länge!